Vlietzicht Uitgelicht, Niels

Vlietzicht is trots op haar medewerkers en daarom deze rubriek: Vlietzicht-uitgelicht.
Ditmaal aandacht voor niemand minder dan Niels!

Nou Niels, welkom! Vertel eens iets over jezelf.
Mijn naam Niels Wagenveld, 21 jaar en ik kom uit Schiedam. Ik volg op dit moment de werk-leer opleiding Leidinggevende keuken, dit doe ik in samenwerking met Vlietzicht. In me vrije tijd kook ik graag, maak ik muziek met me vrienden en hou ik van een lekker biertje op een terras.

En hoe ben je bij Vlietzicht terecht gekomen?

Drie en een half jaar geleden zag ik een vacature op Facebook staan van Vlietzicht. Ik had meteen gereageerd en had de week erna al gelijk mijn sollicitatiegesprek. De week daarna begon ik gelijk te werken in de spoelkeuken. In de eerste zomer stond ik met een kleine groep in de spoelkeuken. Bij Vlietzicht kregen ik en de andere afwassers de mogelijkheid om door te stromen naar de koude kant. Nu sta ik al 2 jaar aan de koude kant en combineer ik mijn opleiding met Vlietzicht.

Wat vind je het leukste aan het werken bij Vlietzicht?

Het leukste bij Vlietzicht is het werken met een groot team die allemaal het zelfde doel heeft: de gast een fijne en goede ervaring geven met lekker eten en een goede sfeer. Met fijne collega’s is het altijd gezellig op de werkvloer. Dit is niet alleen gezellig, maar dit stimuleert mij ook om harder te werken, op drukke dagen helpt dit mij enorm. De collega’s op werk zijn buiten werk ook mijn vrienden geworden. Ook al is het reuze gezellig houden we het altijd professioneel op de werkvloer.

De onvoorspelbaarheid van de dagen is ook één van de dingen waar ik vrolijk van word. Elke dag bereid je je voor op een drukke dag maar je weet nooit of het ook echt druk gaat worden. Vlietzicht is een fijne plek om te werken, waar je veel dingen kan leren.