Vlietzicht Uitgelicht, Marco

Vlietzicht is trots op haar medewerkers en daarom deze rubriek: Vlietzicht-uitgelicht.
Ditmaal aandacht voor niemand minder dan Marco!

Nou Marco, welkom! Vertel eens even hoe je bij Vlietzicht bent gekomen.
Afgelopen zomer werkte ik op het strand en de eigenaren van deze zaak kende Louis en Marleen Mulder, hij zocht een bedrijfsleider en na een goed gesprek was er een goede klik tussen ons en zodoende zijn wij tot elkaar toe gekomen.

Zo kan het lopen! En wat is volgens jou zo leuk aan het werken in de horeca?
Elke dag is anders. Het de gasten naar hun zin maken met het team waar we dit samen mee doen is super leuk! Een goed gesprek met een gast, een nieuw gerecht verzinnen of glas bier tappen… En dat ook nog eens op de mooiste plek van Nederland, wat wil je nog meer wensen?

Niets meer aan toe te voegen! En het werken bij Vlietzicht, hoe bevalt je dat?
Ik moet wel eerlijk zijn naar mijzelf, het was even schakelen maar ik heb ondertussen m’n plek wel gevonden. Er is een super leuk team om mee te werken! We zitten momenteel in de winter periode het is nu vooral in het weekend druk maar met wat vernieuwingen en aanpassingen om ons weer voor te bereiden op de lente en zomer moet het zeker goed komen. Ik zou zeggen, houdt onze website of Facebook-pagina in de gaten en laat u verrassen wat er allemaal te doen is de komende tijd.

Klinkt spannend! Laatste dan, wat is je rol binnen team Vlietzicht?
Als bedrijfsleider samen met mijn leuke team een goed en natuurlijk product neerzetten, daarnaast wat sturing en de ervaring die ik heb gebruik van maken om Vlietzicht nog meer op de kaart te zetten. Zowel in de zomer maar ook in de winter. In de zomer weet iedereen Vlietzicht wel te vinden maar ook in winter hebben we veel te bieden binnen en buiten Vlietzicht. Hier willen wij wat aan gaan doen met z’n allen dus u bent van harte welkom bij ons een kopje koffie te komen drinken en zie voor meer mogelijkheden onze website.