Vlietzicht Uitgelicht, Sanne

Vlietzicht is trots op haar medewerkers en daarom deze rubriek: Vlietzicht-uitgelicht. Na de heren Johan en Santhil, nu de eer aan vrouwelijk schoon: Sanne!

sanne

Nou Sanne, brandt los, vertel eens wat over jezelf
Mijn naam is Sanne Heesbeen, ik ben 20 jaar oud en woon in Vlaardingen. Ik studeer maatschappelijk werk & dienstverlening aan de Hogeschool in Rotterdam. Vanaf mei 2013 ben ik werkzaam bij Vlietzicht. In verband met mijn studie werk ik hier vooral in de weekenden en in de vakanties.

Wat is jouw rol binnen Team-Vlietzicht?
Toen ik 3 jaar geleden bij Vlietzicht kwam werken, had ik vooraf niet kunnen bedenken dat ik de horeca zo leuk zou vinden. Ik ben begonnen met het uitlopen van drankjes en eten, al snel mocht ik ook bestellingen gaan opnemen en afrekenen.

Op dit moment begeleid ik ook de nieuwe collega’s en denk ik goed mee met het bedrijf. Zo heb ik over en voor Vlietzicht een beleidsplan gemaakt, dit heb ik met veel plezier gedaan en zo ben ik nog meer over dit bedrijf te weten gekomen.

Wat is het leuke aan werken bij Vlietzicht?
Wat ik zo leuk vind aan het werken bij Vlietzicht is, dat we een jong team zijn met een gezellige en ontspannen sfeer. Het is afwisselend werk, bij mooi weer een vol terras en in een prachtige omgeving.

Ik vind het fijn als ik zie dat de gasten genieten en zich kunnen ontspannen bij ons. Of als ik een gezellig praatje met de gasten kan maken. Veel gasten komen met regelmaat terug, waardoor we elkaar beter leren kennen.

In de winter en zelf bij regenachtige dagen heeft Vlietzicht weer andere charmes, een warm huiselijke sfeer met meer tijd om echt met de gasten te praten. De haard en de kaarsjes aan gewoon gezellig.

Het aller leukste en op mijn best ben ik met grote groepen. Zoals brunch-warm/koude buffetten en feestavonden. Ik word daar dan ook veel op ingedeeld, het is dan zo fijn om een groep van ontvangst tot aan afscheid heerlijk te verwennen.

Ben je enthousiast geworden van het verhaal van Sanne en zou je ook onderdeel willen zijn van Team-Vlietzicht? Stuur ons gerust een mail en neem kijkje bij de vacatures.