Brasserie Vlietzicht nu ook geopend tijdens de winter

Wie plaatsneemt bij Vlietzicht in Midden-Delfland kan zich bijna niet voorstellen dat zowel Rotterdam en Den Haag nog geen half uur van het plekje verwijderd zijn. Aan de Vlaardingsekade, langs De Vaart, ligt Vlietzicht. Bij zonnig weer zie je vanaf het terras een keur aan watervogels en zeilbootjes die met klapperende zeilen langsvaren. In de winter zorgt het omliggende natuurgebied voor een bijna feeëriek tafereel. Of je er komt voor een kop koffie of een uitgebreid diner, de drukte van de stad lijkt hier zo ver weg dat een bezoekje voelt als een minivakantie.

Voor elk wat wil(d)s

Huisgemaakt erwtensoep en stamppotten, in de winter kun je bij Vlietzicht terecht voor passende kost. De haard is altijd aan en zorgt voor de nodige warmte én sfeer, zeker na een flinke wandeling of fietstocht. Vanuit het restaurant is er mooi uitzicht op het winterse landschap en – wanneer het hard genoeg heeft gevroren – passerende schaatsers. Op de steeds wisselende menu’s ontbreken ook de winterse wildgerechten niet. Brasserie Vlietzicht werkt met lokale leveranciers en met wild uit eigen gebied. De ganzen, haas en eend op het menu komen uit de directe omgeving.

Op eerste en tweede Kerstdag is de brassie gesloten. Op de dag na kerst is er een warm-koud buffet voor € 23,50 per persoon om met de hele familie de feestdagen gezellig af te sluiten. Wel graag even reserveren via de website of telefonisch.