Vlietzicht is trots op haar medewerkers en daarom deze rubriek: Vlietzicht-uitgelicht.
Ditmaal aandacht voor niemand minder dan Brian!

Vlietzicht Uitgelicht, Brian

Nou Brian, welkom! Vertel eens iets over jezelf.

Mijn naam is Brian.

Ik werk bij Vlietzicht sinds juni 2019.

Hoe ben jij terecht gekomen bij Vlietzicht?

Ik had het op mijn vorige werk niet meer zo naar mijn zin. Toen zag ik dat er bij Vlietzicht gezocht werd naar een assistent bedrijfsleider. Ik werkte al als assistent bedrijfsleider bij mijn vorige werk en ik ben echt een horecaman dus toen ben ik langs gegaan en heb ik met Marco een gesprek gehad, het voelde meteen al vertrouwd. Marco belde mij diezelfde dag of ik nog een keer wilde komen voor een gesprek met Louis de eigenaar erbij.  Dit gesprek voelde voor beide partijen goed. 2 Weken later kwam ik voor mijn eerste werk dag.

En het werken bij Vlietzicht, wat vind jij daar het leukste aan?

Buiten dat ik het werk in de horeca gewoon echt heel leuk vind zijn er wel meerdere dingen die het werken bij Vlietzicht elke dag weer tot een feest maken. De verschillende soorten mensen: van de wandelaars voor koffie met een heerlijk huisgemaakt gebakje tot de mensen die komen voor een feestje en niet te vergeten natuurlijk de natuur genieters die gewoon als het weer het toelaat lekker op een van de twee terras boten voor de deur komen genieten van al het lekkers dat wij te bieden hebben met het mooiste uitzicht wat je je in de randstad maar kan wensen.

Het team waarvan iedereen die nu werkt op deze site zich aan u voor mag stellen heeft mij met open armen ontvangen. Het is dan ook niet voor niks dat ook zij mijn werk zo leuk maken bij Vlietzicht. ( je collega’s zijn je tweede familie je ziet ze vaak meer dan je eigen familie.)